Katrine og Alvilde

 

Da vi først planla dette innlegget, tenkte vi at vi skulle skrive om hverandre. Da vi først begynte skjønte vi at vi ikke klarte dette. Det ble liksom så klissete, som at ?ah, ja. K er den beste bestevennen noen sinne?. Det er jo ikke så gøyt for dere å høre da. Dette skal jo være en moteblogg! Ikke en klisseblogg. Vi fant ut at det da var lettere å skrive om oss selv, det blir litt mer realistisk da.

 

 

katrineblogg

Jeg er da den ene halvdelen av prosjekt style by K&A, hvor K for Katrine er meg. 

Den andre halvdelen; A for Alvilde, tenker antakelig mange at ikke er særlig relevant i et innlegg som skal dreie seg om meg - da tar de feil. Alvilde er nemmelig ?halve meg? (den gode halvdelen), og vi kommer ofte som en pakkeløsning. Vi fyller hverandre ut, forstår dere ? vi er litt som hånd i hanske.

Ellers kan jeg vel introdusere meg selv; jeg er som sagt Katrine, og mitt mellomnavn er Adelheid. Nylig, 24.07. entret jeg mitt syttende leveår og tenker allerede på at jeg er halvveis til 35, hvis man ganger alderen med 3 vil jeg være forbi overgangsalderen og om man ganger meg med 4,5 er antakelig alle mine glansdager forbi og mine øyne lukket for evig. 
Jeg har mange livsfilosofier; så mange at jeg har mistet tellingen. Men det er nettopp fordi hver erfaring får meg til å skifte kurs, hver opplevelse får meg til å se verden med nye øyne, hver tanke fører til en annen sti en den opprinnelige. 

Akkurat nå er min plan og leve livet! Livsfilosofien sier at man kun lever en gang. Jeg vil ha det moro. Jeg vil le. Slippe meg løs og ikke tenkte så mye på alt som skjer rundt meg. 

Ellers har A gitt meg klar beskjed om at jeg må ha med mye om mote, og det er jo ikke noe problem! 
De store motehusene og designerne som Balenciaga, Gucci, Chanel, Versace er ofte en stor inspirasjon. Men personlig er jeg glad i Skandinaviske design. De glamorøse og spesielle kjolene til den bergenske Kristian Aadnevik er jeg veldig glad i, selv om det ikke er noen poeng å skjule at de er litt over min prisklasse. Ellers er jeg glad i merker som Marlene Birger fra København, og liknende merker. Men for det meste finner jeg mye av det jeg ser etter for under 1000- lappen. Å kjøpe på kjedebutikker trenger ikke være en dum ting hvis man er villig til å lete og finne de spesielle plaggene.

Akkurat nå tenker jeg å gjøre det jeg nevnte helt i begynnelsen, nemmelig å leve livet! Jeg må begynne å krølle håret i forberedelse til kveldens høydepunkt; middag med en av mine beste venninner, etterfulgt av konsert med Gitarkameratene på flotte Koengen, hvor jeg skal synge Halelujah for full hals.

Love by K.

 

alvildeblogg

Den andre halvdelen av denne bloggen er Alvilde sin halvdel. Kan jo ikke akkurat si at jeg er født med Christian Louboulin på beina, men kommer helt klart til å dø med det. Mote er noe som vokser med meg, jeg er ca. 170 (kan bli over 180 på mine 13cm høye sko) så mote er noe som står høyt på listen hos meg. Det er viktig. Det er kunst.

 

Jeg har prøvd nå i over en halvtime å skrive noe om meg selv, men det er ganske vanskelig det også. Jeg tar det heller litt enkelt. Jeg er ikke den personen som kjøper klær på Urban, Swag eller Stress. Jeg er heller den personen som liker butikker som Vrimmel og Retro bedre, der de har søte topper fra Malene Birger og kule bukser fra Fillipa K. 

Jeg har ikke så mange filosofiske tanker som vil ut akkurat nå (....dette høres jo helt sykt ut), så dere får nøye dere med Katrines regnestykke oppe i innlegget.

Love by A.

 

Hvis dere lurer på noe så er det bare er det bare å spørre; skal se om vi kanskje klarer å svare noe på videoblogg da. 

 

 

11 kommentarer

Jinx

14.aug.2009 kl.13:23

Katrine - jeg elsker den røde saken din. o:

m

14.aug.2009 kl.13:29

det er bra dere har fine bilder og masse amisjoner - det kommer godt med i en moteblogg :)

Mumi a little happier

14.aug.2009 kl.13:57

Dere har fine bilder, det er viktig!

K.

14.aug.2009 kl.14:11

Takk for komentarer :) Koselig med tilbakemelding.

I r l i n

14.aug.2009 kl.16:25

Hallo! :) Ville bare si tuusen takk for at du sendte meg en venneinvitasjon! Så utrolig koselig og hyggelig gjort! :) Godtok glederlig! Håper du får en kjempeflott dag! :D
Blogges! :)

Sarah

14.aug.2009 kl.21:11

wow, denne bloggen hørtes spennendes ut!

kristinefargerik

14.aug.2009 kl.21:49

Gøy lese dette om dere da :)

Mathilde

16.aug.2009 kl.18:15

Moro å lese om dere :)
Den 'jumpsut' greia er så fin, jeg ønsker meg den skikkelig :)

Ser ut som en skikkelig fin blogg, gleder meg til å lese mere :D

Kristine

18.aug.2009 kl.12:23

Jeg gleder meg til å lese mer fra dere, virker som om dette kommer til å bli en kjempebra blogg :)

Alvilde

18.aug.2009 kl.16:30

Tusen takk for alle kommentarer! Håper dere liker det dere har sett og lest. Vi kommer til å poste flere innlegg om en liten stund etter at kameraet er på plass og klærerne er på!

janneke sundal

23.aug.2009 kl.13:53

kjempe morsomt innlegg! nydelige bilder!

Skriv en ny kommentar

StylebyK&A

StylebyK&A

17, Bergen

Vi er to jenter med litt for høye mål! Et kleskap som er fylt med altfor mange kjoler, men det er fortsatt ikke mange nok. Et skostativ som holder altfor mange sko, men det introduseres stadig nye til samlingen. But you can't do anything but to love it, right?


bloglovinKategorier

Arkiv

hits