"It's a buisness doing pleasure"- L.A. Gigolo

getattachment3

Bluse fra Ivan Grundal
Buksen er min favoritt fra Bershka
Skoene kommer fra Zara
Skinnjakke fra Only
Paljettlue og sløyfe fra Asos.comDagen i dag har vært koselig! Første skoleuken- og vi fikk fri i dag.... Ironisk, ikke sant? Men, kan ikke si jeg misliker det.

Traff mine nye klassevenninner på Torgallmenningen for å ta en tur på café og se en kinofilm. Vi endte opp med å ta brunch på en koselig café som har navnet Godt brød, jeg hadde faktisk aldri vært der før- så anbefaler den! Endte opp med å se L.A. Gigolo- igjen, filmplakaten sier; It's a buisness doing pleasure, så dere kan vel tenke dere hva den handler om. Til tross for en litt trist slutt er filmen underholdene, ser man litt lenger enn bare replikkene og handlingene finner man faktisk ut at filmen har en underliggende moral som sier at man får som fortjent og at det ikke finnes noen snarveier!

Ellers traff jeg A i dag. Vi tok en tur innom RETRO- snakk om en butikk med et herlig utvalg. Enkelte ganger skulle jeg ønske jeg kunne ha litt vinnerlykke og at tipping ville resultert i en liten formue! Men, jeg tror faktisk jeg hadde prioritert mye annet enn klær om plutselig hadde fått en enorm sum med penger.
Hva ville du brukt pengene på?

getattachment

Tenker sminkebordet mitt trenger en opprydning! Hmmm...

getattachment2
 
Alvilde har på seg en søt tunika fra Asos.com, nye ballerina fra France og en svært trendy skolebag fra Akademiet!
5 kommentarer

Alvilde

21.aug.2009 kl.22:11

Så ut som en b**j på bilde, men ellers helt okei. Selvom jeg lo veldig høyt og veldig lenge da jeg fant ut at du aldri har vært på godt brød før!

frida

21.aug.2009 kl.23:36

fete bilder.. råe antrekk:) likte de!
awsome blogg btw:-)

K.

22.aug.2009 kl.00:33

Alle lo av det skal jeg si deg! Føler jeg burde være flau? :P

22.aug.2009 kl.10:26

Fine jenter, flotte klær og ... det var på høy tid å komme seg avgårde på Godt brød :-))

janneke sundal

23.aug.2009 kl.13:50

elsker stilen deres!

Skriv en ny kommentar

StylebyK&A

StylebyK&A

17, Bergen

Vi er to jenter med litt for høye mål! Et kleskap som er fylt med altfor mange kjoler, men det er fortsatt ikke mange nok. Et skostativ som holder altfor mange sko, men det introduseres stadig nye til samlingen. But you can't do anything but to love it, right?


bloglovinKategorier

Arkiv

hits