Ikke lek med lyset!

img1314

img1317
Antrekk fra H&M

I går hadde jeg fri fra skolen så jeg dro inn til byn og møtte K etter at hun var ferdig. Vi tok en liten shoppingrunde, og jeg kjøpte to svarte kjoler, sminke fra MAC og slaskeklær. Jeg er den personen som vanligvis ikke pleier å gå med slaskeklær og går f.eks. aldri med joggebukse. Så mine slaskeklær ble altså en leopardtights og en stor hvit topp fra H&M. K kjøpte seg også sminke fra MAC og en supersøt kjole i blå, som jeg har i rosa, så når vi kommer til Hellas så kommer vi til å gå med samme kjole. 

K ringte i sted, men samtalen ble litt mer 
K: "Ja, også er det... Neeeei, ikke leke med lyset"
A: "Oookei...?"
K: "Nei, lille venn! Ikke leke med lyse!!!"

K snakker ofte med andre også når hun snakker i telefonen. Nå er jeg heldigvis så vant med det, men følte jeg meg helt dum og skjønte ingenting.. 


Det var foresten en som lurte på hvor K hadde kjøpt LOVE bokstavene sine (som er bilde av på innlegget under). De store bokstavene er fra en butikk i Ålesund, kjøpt på en butikk som heter Mio Mio, mens de små bokstavene ble kjøpt i en butikk i Sverige. 

11 kommentarer

Helena - outfit konkurranse!

29.aug.2009 kl.20:05

Jeg har en outfit konkurranse! Bli med da:D
Fin blogg du har:)
Du kan f.eks. bruke det outfitet;)

Helena - outfit konkurranse!

29.aug.2009 kl.20:12

Takk for bidrag!
Hadde vært fint om dere kunne tatt en link på neste innlegget deres, så det blir flere som er med:)

blizANE

29.aug.2009 kl.23:40

hvilken h&m kjøpte du den rosa kjolen din på`? og toppen på bildet over her?

:)

Alvilde

30.aug.2009 kl.10:06

Den toppen som er på bildet over er kjøpt på H&M Divided. Jeg er ikke helt sikker på hvilken rosa kjole du mener? Hvis det er den med det svarte kjørtet til, så er den kjolen kjøpt på Gina Tricot. Men hvis du mener de rosa kjolene som var på det første innlegget vårt så er den kjolen jeg har på meg kjøpt på H&M Trend, og den K har på seg er kjøpt på asos.com ;)

blizANE

30.aug.2009 kl.15:33

jeg mente egentlig den pudderrosa kjolen med blomster i livet, den du brukte i frankrike på den forrige bloggen ;)

StylebyK&A

30.aug.2009 kl.15:56

Den kjolen er fra H&M divided. Jeg vet i hvertfall at de fortsatt har den på Galleriet. Den finnes også i lys blå (den har jeg nettopp kjøpt)! Utrolig fin passform, den sitter nesten perfekt! :)

Christina

31.aug.2009 kl.20:01

Fin blogg jenter, liker stilen deres! :-)

Forresten,Alvilde, går du på Akademiet? Mener jeg så deg i Vrimle i dag ..

Alvilde

01.sep.2009 kl.21:58

Christina: Ja, går på Akademiet ;) Så meg på Vrimle? Mener du Vrimmel? Eller hva er Vrimle? :S Hehe, føler meg litt dum nå. Vrimmel er ihvertfall en butikk jeg går mye på, men vet ikke om jeg var der den 31.

Christina

02.sep.2009 kl.00:22

Neinei, Vrimle er kantinen på skolen, kjøkkenet liksom :p Venninnen din spurte meg om å låne kanel, om du husker det? Haha

Alvilde

02.sep.2009 kl.07:35

Ah! hahahah, jajaja! husker det ja! Neste gang må du si hei da :D

Christina

04.sep.2009 kl.17:48

Hehe, jepp :-)

Skriv en ny kommentar

StylebyK&A

StylebyK&A

17, Bergen

Vi er to jenter med litt for høye mål! Et kleskap som er fylt med altfor mange kjoler, men det er fortsatt ikke mange nok. Et skostativ som holder altfor mange sko, men det introduseres stadig nye til samlingen. But you can't do anything but to love it, right?


bloglovinKategorier

Arkiv

hits