Death And All His Friends

"No I don´t wanna battle
From beginning to end
I don´t wanna cycle
Recycle revenge
I don´t wanna follow
Death and all his friends"

24437761328e984f9402


Jeg satt på bussen til skolen og hørte på Coldplay. Det var snart siste stopp og vi var midt i byn. Det kom et dunk. Bussen bråstopper og vi fyker fremover. Bussjåføren åpner døren foran og løper ut. Han er helt rød i ansiktet. "Kastet noen noe på bussen?" "Er det noe med hjulet?" Slike tanker kom opp. "HERREGUD. NOEN ER PÅKJØRT!" Er det én som roper. Jeg snur meg og ser ut vinduet. Der ligger en sykkel på fortauet på andre siden av veien. Jeg går bak i bussen til de andre som går på skolen min. Ser ut vinduet der. Det satt tre på huk i en ring. Mellom dem lå en person. Bevistløs. Bussen vår hadde kjørt på en syklende jente, som mest sannsynlig var på vei til skolen. En i bussen begynnte å grine, og ellers ser folk sjokkert på hverandre. Beina begynnte å skjelve og man følte seg kvalm. "Er personen død?" Jeg går bakerst i bussen og ser ut vinduet der. Blod. Masse blod. 

Vi gikk tilslutt da ambulasen kom. Før politiet kom, noe som var like greit ellers hadde vi aldri komt til skolen. Vi måtte ringe senere til de og i morgen skal jeg snakke med de. 

Ikke alle dager er like som andre; kanskje en grunn til at jeg fikk 13% lucky på facebooktesten. Fant ut at grøten var gått ut på dato, ikke penger til busskortet og trafikkulykke. 

5 kommentarer

Silje

17.sep.2009 kl.18:43

Skikkelig skummelt. Når var dette i dag?

K.

17.sep.2009 kl.19:54

Huff, for en dag :(

Alvilde

17.sep.2009 kl.20:31

Ja, halv ni i dag :/

Mikkel

18.sep.2009 kl.17:27

Hm, ekkelt..

janneke sundal

21.sep.2009 kl.17:37

skummel opplevelse!

Skriv en ny kommentar

StylebyK&A

StylebyK&A

17, Bergen

Vi er to jenter med litt for høye mål! Et kleskap som er fylt med altfor mange kjoler, men det er fortsatt ikke mange nok. Et skostativ som holder altfor mange sko, men det introduseres stadig nye til samlingen. But you can't do anything but to love it, right?


bloglovinKategorier

Arkiv

hits