Hjem, kjære hjem!

aah, dere skulle bare visst hvor deilig det er å kunne skrive æ,ø og å igjen!! Har lyst til å skrive de lengste innleggene, med masse ord som inneholder nettopp disse bokstavene... Men skal spare dere for det!
Jeg satte nettopp minnekortet inn i laptoppen og forventet en hel haug med bilder, men oppdaget fort at jeg for det meste filmet. Alvilde og Isabel derimot, de har en del bilder- skal poste dem senere.

Vi har forresten hatt en super tur, men fantastisk vær hver eneste dag. Jeg kunne selvsagt ha bedt gudene om en litt sterkere brunfarge, men skal ikke klage. Møtet med kalde Norge var ikke like trivelig, jeg satt på flyet i liten jumpsuit og sandaler da jeg hørte temperaturen var hele 2 grader- helt fantastisk!
 
Nå skal jeg spise god frokost, med skikkelig pålegg uten å tenke på å bli stukket av veps eller bombandert av fluer. Ikke bekymre dere- skal gi dere enda et innlegg senere!

cimg2845

cimg2874

cimg2956
Elsker dette bildet av A- tror hun sliter litt med balansen!

cimg3019


Love by K.

2 kommentarer

sara

10.okt.2009 kl.09:54

Så koslig å ha dere tilbake! .. jeg er grønn av misunnelse, virker som dere har hatt det kjempe bra :) :)

10.okt.2009 kl.15:35

Velkommen hjeeeeemmmm!

Skriv en ny kommentar

StylebyK&A

StylebyK&A

17, Bergen

Vi er to jenter med litt for høye mål! Et kleskap som er fylt med altfor mange kjoler, men det er fortsatt ikke mange nok. Et skostativ som holder altfor mange sko, men det introduseres stadig nye til samlingen. But you can't do anything but to love it, right?


bloglovinKategorier

Arkiv

hits