miniguide i londonHvis du er på farten, er Eat noe du lett kan gå innom for å kjøpe deg en suppe eller annen lett mat. De har stort utvalg av mange salater, bagetter osv. Du finner Eat ganske mange steder i London.DoverStreetMarked er en 6 etasjes varehus, med stort utvalg av klær, smykker og sko. De har veldig mange spesielle og unike merker og prisen er veldig høy. Vi anbefaler dere forsatt til å gå innom, for det er en fryd for øyet og man får veldig masse inspirasjon. 17-18 Dover Street (http://www.doverstreetmarket.com/)(http://www.automat-london.com/menus/)(http://www.patarathailand.com/london/)Andre steder som også vi anbefaler dere å gå innom er;
Acne Studio, 13 Dover St.
Fire etasjer med utrolig fine klær, sko og møbler. Første etasjer er herre, andre er dame, tredje er jeans for herre og damer, fjerde etasje er det sko og tilbehør.

2 kommentarer

Tonje

02.sep.2010 kl.19:37

Åhh..London!!

03.sep.2010 kl.08:38

Nice photos! :-))

Skriv en ny kommentar

StylebyK&A

StylebyK&A

18, Bergen

Vi er to jenter med litt for høye mål! Et kleskap som er fylt med altfor mange kjoler, men det er fortsatt ikke mange nok. Et skostativ som holder altfor mange sko, men det introduseres stadig nye til samlingen. But you can't do anything but to love it, right?


bloglovinKategorier

Arkiv

hits